Manager kan se værdier for sum, allokering og resterende feriedage for hver bruger. Dette kan gøres gennem portalen.

1.  Log ind på portalen på https://portal.away4.com

2.  Gå til Fravær> Fraværsadministration

3.  Skift fra måned til år-tilstand for at se afsnittet Administrer fravær i årsvisning

4.  Vælg en fraværstype, der har allokeringsdage (f.eks. Ferie). Kun én ferietype ad gangen kan vises.

Under Fraværsadministration vises nu tildeling og tilbageværende feriedage for hver bruger.