En Manager kan oprette fravær, der vil blive brugt til alle medarbejdere. Dette fravær kaldes tvungen fravær.

1. Log ind på portalen på https://portal.away4.com
    2. Gå til Administration> Afdelinger
    3. Klik på knappen Indstillinger ved siden af rodafdelingen
    4. Naviger til helligdage og tvunget fravær
    5. Klik på knappen Tilføj tvunget fravær i sektionen Tvunget fravær
    6. Indtast frværsnavnet, vælg type, indtast en fra / til dato
    7. Klik på knappen Gem og klik på Gem knappen i vinduet Indstillinger for afdeling

Det tvungne fravær vil blive oprettet og brugt til alle medarbejdere i afdelingen.