Manager kan oprette en ny fraværstype, som alle medarbejdere kan bruge.

1. Log ind på portalen på https://portal.away4.com

2. Gå til Administration> Afdelinger

3. Klik på knappen Indstillinger ved siden af rodafdelingen

4. Naviger til fanen Fraværstyper

5. Klik på knappen Tilføj fraværstype i Afsnitstyper sektionen

6. Indtast navnet på fraværstype, vælg farve, indtast eventuelt årlig tildeling og markér evt. Kræver godkendelse og Tidligere registrerede tilladte afkrydsningsfelter

7. Klik på knappen Gem og klik på Gem knappen i vinduet Indstillinger for afdeling

Fraværstypen oprettes. Fraværet med oprettet fraværstype kan bruges af alle medarbejdere i afdelingen.