Administrator kan oprette hierarki til styring af medarbejdere. Dette kan gøres på 2 måder: For bruger / brugere eller for afdeling / afdelinger.

1. Log ind på portalen på https://portal.away4.com
    2. Gå til Administration> Brugere
    3. Klik på knappen Rediger ved siden af medarbejderen, som du vil redigere
    4. Vælg afdeling eller Manager for afdelinger
    5. Vælg bruger eller brugere i rullemenuen Manager for brugere
    6. Klik på Gem knappen

Medarbejderen bliver Manager og får mulighed for at styre medarbejderne. Hvis brugeren er Manager i mere end én afdeling  er den første afdeling standardafdelingen. Alle indstillinger anvendes fra denne afdeling, medmindre bestemte indstillinger er indstillet til brugeren.